Skip to content
Bel ons: +31 6 10 77 30 49
Email ons: info@highclassdiamonds.com

CASTING

High Class Diamonds Exclusive

CASTING

HIGH CLASS DIAMONDS EXCLUSIVE

Wij nodigen jonge vrouwen graag uit om met ons samen te werken. Financiële stabiliteit, reizen en het ontmoeten van welvarende mannen; via ons bureau word jij hierin begeleid. 

Wij zijn niet enkel vanuit materieel of financieel oogpunt geïnteresseerd in een samenwerking met jou. Allereerst zijn wij gepassioneerd over ons werk en streven daarom naar een veilige en correcte werkomgeving. Bij het aangaan van een samenwerking is het onze taak om jou te steunen op alle vlakken waar nodig.Voel je welkom om ons om advies of hulp te vragen, we helpen je graag!

We zijn ons ervan bewust dat een stabiel financieel bestaan belangrijk is en een gevoel van welbehagen geeft. Als wij kunnen bijdragen aan jouw geluk geeft dat ons de voldoening waar wij naar streven.

SAMENWERKEN

HIGH CLASS DIAMONDS EXCLUSIVE

Je zit in een fase van je leven waarin je interesse hebt in nieuwe dingen en het ontdekken van de wereld. Maar je hebt ook een doel voor ogen en je bent op zoek naar een spannend (bij)baantje om wat bij te verdienen.

Je hebt een prima opleiding genoten, je bent breed georiënteerd en hebt levenservaring en mensenkennis. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Je bent geïnteresseerd in het ontmoeten van succesvolle, welvarende mannen en je houdt
heel erg van reizen. 

Past deze omschrijving bij jou? Neem in dat geval gerust contact met ons op voor een vrijblijvende casting.

Casting formulier

  Model Informatie

 • Adresgegevens

 • Werknaam

 • Biografie

 • Zakelijk

 • Persoonlijke informatie

 • Foto's

 • Naar onze klanten toe werken we alleen met professionele foto's. Foto's worden eventueel digitaal bewerkt t.b.v. jouw privacy. Alle foto's die we van jou ontvangen worden niet gedeeld met derden ,en worden niet gepubliceerd zonder jouw toestemming.. Highcalss Diamonds respecteert de wet op de privacy ,
 • Stuur ons een foto van je paspoort, ID of rijbewijs
 • Foto's voor intern gebruik

 • Deze foto's zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure
 

Verificatie

CONTACT

HighClass Diamonds Since 2016

Telefoon: +31610773049

Email: info@highclassdiamonds.com

Email: Casting@highclassdiamonds.com

WhaptsApp: +31610773049

IBAN: NL72.INGB.0007.8499.04

Vergunningsnummer: DV16DH2490

Website: highclassdiamonds.com

 

HIGHCLASS DIAMONDS

HighClass Diamonds is de meest exclusieve
internationale escort service. Onze gezelschapsdames vergezellen u graag op zakenreizen, diner dates, dagjes uit, weekendjes weg en luxe vakanties. Een paar uur, hele dag, een weekend, week of langer, al uw wensen kunnen vervuld worden.